banner

nyheter

Chengdu Action Electronics Joint-Stock Co., Ltd (heretter referert til som "handling") 24-årsjubileum

Tiden flyr.11. juli ble feiringen av "Jubileum og prisutdelingen" storslått i konferanserommet til selskapets tredje bygning.Siden etableringen av selskapet i 1998, har vi pioner og innovert, smidd fremover og skapt en strålende i dag med hardtarbeidende hender.Når vi ser tilbake på de siste 24 årene, er vi samlet som en;Ser frem til fremtiden, vil vi strebe etter å være den første.

Drthdr (1)

På grunn av epidemien, kansellerte selskapet å holde storskala offline aktiviteter.Årets jubileumsseremoni ble sendt live gjennom Enterprise WeChat, og samlet seg på nettet med ansatte som kjempet på frontlinjen for å dele denne gleden og være vitne til denne æren!

Fangyan Long, daglig leder for selskapet, Hongliang Guo, visedirektør for markedsføring, Qiang Pang, visedirektør for Operation Department, Jishui Wei, visedirektør for FoU, Zhijian She, assisterende daglig leder, Xiaoning WU, assisterende General Manager, Yan Tang, assisterende daglig leder og andre ledere deltok på prisutdelingen.

drtdr (8)

I begynnelsen av arrangementet holdt daglig leder Fangyan Long en tale, og oppsummerte veksten av actiongassdetektor de siste 24 årene, og takket de ansatte som har jobbet hardt for selskapet.I fremtiden håper vi å skape en bedre fremtid med deg og bidra til gassdeteksjonsindustrien.

Etter daglig lederens tale kuttet alle ledere den store kaken i jubileet sammen og ønsket selskapet bedre og bedre innen gassdeteksjonsindustri.

drtdr (10)
drtdr (9)

Tildelingsseremoni

La oss deretter trykke på Time Machine sammen, helle mer enn ti år med minner og gå inn i reisen til ti år med lojalister.

2021 års gullpris

For å takke våre kolleger som har jobbet hardt i ti år i forskjellige stillinger med actiongassdetektor, forberedte vi spesielt en gullpris for dem, og takket dem for deres harde arbeid for handling de siste ti årene med gassdetektor.

drtdr (14)
drtdr (15)
Drthdr (11)

(Foto av vinnerne)

Ti år med utholdenhet er deres angerløse ungdom for å irrigere fremtiden for gassdetektoren;

Ti år med oppturer og nedturer er deres faste tro på å se gassdetektordrømmen;

Etter ti års innsats har de vunnet blomstringen av gassdetektor med sin egen innsats.

I fremtiden vil vi være mer målbevisste og strålende i gassdetektorindustrien.

 

2021 Outstanding Employee Award

I løpet av det siste 2021 har de ingen retorikk, men i hver høst er det deres harde arbeid og svette.Med sine profesjonelle og unike perspektiver har de vist sin lojalitet og ansvar for oss med sine hardtarbeidende og kompromissløse handlinger.Teamet er fullt av vitalitet på grunn av deg, og selskapet er enda mer strålende på grunn av deg!

· Vanlig FoU -system ·

drtdr (2)

(Liste over vanlige FoU -vinnere)

Drthdr (12)

Qiang Pang, nestleder for operasjonsavdelingen, overrakte priser til alle og tok et gruppefoto.

drtdr (13)

· Produksjonssystem ·

drtdr (3)

(Liste over vinnere av produksjonssystemer)

Assisterende daglig leder Yan Tang overrakte priser til alle og tok et gruppefoto.

drtdr (5)

· Markedsføringssystem ·

drtdr (4)

(Liste over vinnere av markedsføringssystemer)

drtdr (6)

Hongliang Guo, nestleder for markedsføring, overrakte priser til alle og tok et gruppefoto.

Drthdr (7)

Så langt er "2022 Action Anniversary and Award Ceremony" avsluttet med hell!

I den nye begynnelsen, la oss gjøre fremgang og jobbe hardt;Tegn en stor plan sammen og skap en bedre morgendag sammen!

Til slutt, la oss nok en gang gratulere handlingen med 24 -årsjubileet!Skulle ønske vårt selskap solen stiger og månen er konstant!I 2022, glansen og drømmen er sammen, la oss fortsette å samarbeide for å skape glansen av gassdetektor.


Innleggstid: 15. juli-2022